torsdag 1 januari 2015

Bloggen äntligen sjösatt och (ut)lämnad till offentligheten

 IMG_1265
VÄLKOMMEN till herrskapet Traktors domäner ute på Västgötaslätten. Här får ni följa vår strävan mot självförsörjning, i första hand på potatis, grönsaker och ägg, och vår önskan att leva ett hållbart & ekologiskt liv, där vi i möjligaste mån verkar för ett ekologiskt kretsloppsodlande. Vilt, ekologiskt, närodlat, lokalt (tillverkat, uppfött och slaktat) och återbruk är ledstjärnor för oss.

Nu så här på årets förta dag sjösätter jag min nya blogg och lägger ut den till alla er som vill fortsätta följa mina odlingsäventyr. Jag har testat och fixat och donat under året, så en del inlägg börjar faktiskt bli lite “gamla”.

Lämna gärna en kommentar så jag vet vilka som varit inne och kikat.

MdmTraktor

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Hej Linnea!
Jag kommer att fortsätta följa dig på den här sidan. Att du flyttar till herr Traktor är inget hinder utan vi kan fortsätta ha "kontakt" med varandra. SKa bli spännande att läsa om ditt/ert nya liv tillsammans.
Nyårskram.

Anmaja sa...

Hej, så klart att jag följer dej i din nya blogg. Ska lägga in adressen nu i Bloglovin.
Ja mig hittar du som vanligt här; www.blogg.omakastengods.se

Gott nytt år
Kram
Anna

Mona Hallin sa...

Hej Eva Linnea, så kul med din nya blogg. Det ska bli spännande att följa er strävan mot självförsörjning. Lycka till med bloggen och med livet med Herr Traktor. Jag hoppas att vi kan komma och titta hur ni har det vad det lider. Kram, Mona

Luna Eks Trädgårdsblogg sa...

Så trevlig nystart på din blogg! Ser ut som du får ett lugnt, rikt och mysigt liv på landet som pensionär. Gillar huset och jag gillar västgötaslätten. Vi besöker ofta Vara, Nossebro, Kvänum bl a.

Grattis!
Luna